Podcast-sarja: Takaisin kirjoituspöydälle, osa 7 – Robert Pettersson

Viime kauden Naurun Tasapaino -voittaja Robert Pettersson istui Takaisin kirjoituspöydälle -podcastin piinattomaan penkkiin (oikeasti Eerikinkadun Ølhus Stockholmin kulmapöytä, jossa vehnäolut) ja kertoi, mikä perimässään aiheuttaa sanaleikit. Jaksossa kuullaan myös murhaamattomuustunnustus, sekä persoonasta paljastuu valoisia puolia, jotka eivät aina lavalla käy ilmi. Löydämme, mikä yhdistää kauhuelokuvaa ja Roopen settejä.

Robert Pettersson

Paina play ja alkaa tapahtua.

Ladattava MP3-versio.

Mitä yhteistä on musiikilla ja komiikalla? Mikä yllättävä tekijä on yhteistä kaikilla Roopen suosikkikirjoittajia? Onko kuumottavaa kirjoittaa uusia juttuja silleen, että muutamansataatuhatta ihmistä katsoo, kun kokeilet niitä viikkoa myöhemmin? (No mitä veikkaisit?) Mikä piilaaksolainen työkalu on hänen tärkeä apuvälineensä? Tämä jakso vastaa näihin kysymyksiin.

Tilaa Takaisin kirjoituspöydälle podcast-vimpaimeesi.

Jaksossa mainittua

Robert Petterson Twitterissä – @Kromiperse

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.