Podcast-sarja: Takaisin kirjoituspöydälle, osa 6 – Joni Koivuniemi

Vantaalta kajahtaa! Kuudennessa jaksossa podcastissani Takaisin kirjoituspöydälle on vieraana Tikkurilasta ponnistanut, myöhemmin kansansuosiota mm. Pro-sketsien ja Paukutusjengin kanssa niittänyt Joni Koivuniemi.

Joni Koivuniemi

Tällä kertaa puhutaan totuudesta komiikassa. Joni kertoo siitä, miten totuus on parempaa ja miksi joskus edes totuus ei ole uskottavaa. Lisäksi löydämme tärkeitä asioita eri koomikoiden miimeistä ja puhumme kevyesti nyansseista. “Se on niin vitun hienovaraista tuottaa ihmisille nauruja.” Koska me istumme tunnin saman pöydän ääressä, on väistämätöntä, että jaksossa mainitaan myös George Carlin ja Bill Hicks.

Paina play ja rytisee.

Ladattava MP3-versio.

Voiko komiikalla muuttaa maailmaa? Aikooko Joni hankkia lapsia? Mitkä miimit tulevat luonnostaan monilta koomikoilta? Kuinka paljosta Joni olisi valmis lyömään vetoa, että Doug Stanhope on käytännössä tappanut äitinsä? Näihin suuriin ja pieniin kysymyksiin löytyy vastaus tämänkertaisesta jaksosta.

Tilaa Takaisin kirjoituspöydälle podcast-vimpaimeesi.

Jaksossa mainittua

Joni Koivuniemi.fi
Joni Twitterissä
Joni YouTubessa
Jonin Savuna ilmaan -podcast
Doug Stanhopen tarina äitinsä viimeisestä päivästä
Bill Hicks: Children on airplanes

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.