Podcast-sarja: Takaisin kirjoituspöydälle, osa 8 – Olli Sulopuisto / Lehti

Komiikan kirjoittamisesta kertova Takaisin kirjoituspöydälle -podcast saattaa tehdä Fonziet ja hypätä hain yli, mutta hyppääpä ainakin selkä suorana. Nimittäin, laajennan aihepiirin stand up -komiikan kirjoittamisesta myös muun huumorin kirjoittamiseen. Tässä jaksossa meillä on vieraana Lehti-satiirijulkaisusta vastaava Olli Sulopuisto, joka on tutumpi Lehdessä salanimellään, jota en tässä podcastissa paljasta, koska joko kunnioitan hänen yksityisyyttään tai olen vain ihan vaan piruuttani mulkku.

Olli Sulopuisto

Paina play, niin alkaa tapahtua.

Ladattava MP3-versio.

Mitä yhteistä on improvisaatioon pohjautuvalla komiikalla ja Lehdellä? Mistä Olli saa verovaroilla maksetut kalsarinsa? Miksi Lehden toimittajat esiintyvät salanimellä? Onko kakkavitseistä taloudellista hyötyä? Voisiko Lehti toimia samalla tavalla kuin Mustanaamio ja AC/DC? Millainen on satiristi Sulopuiston Espanjan nimipakolaissuunnitelma? Miksi negatiivinen palaute on hyväksi? Keitä Lehti lyö? Miksi konservatiivinen komiikka ei oikein lennä? Näihin kysymyksiin saamme vastaukset, vaikkemme välttämättä tarvitsisi.

Lopussa puhumme törkeistä asioista. Samalla huomaamme, että epävarmuus komiikasta hälvenee, kun maanantaina 29.12. klo 19.21 Olli Sulopuisto ilmaisee haastattelunauhurille absoluuttisen totuuden siitä, onko komiikka taidetta.

Jaksossa mainittua ja muuta päreilyä

Lehti webissä
Lehti Twitterissä
Lehti Long Playssa
Olli Twitterissä
Mike Sacks: Poking a Dead Frog

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.