”Mitä koomikoita olet viime aikoina kuunnellut?”

Kaveri kysyi, että mitä hyviä koomikoita olen viime aikoina kuunnellut – oisko suosituksia? Lonkalta tuli muutama hyvä.

Moshe Kasher. Hänen olemuksensa on vähän kuin jos meikäläinen olisi jopa vielä vähemmän maskuliininen ja jonkin verran hoikempi. Karkeasti meikäläisen ikäinen. Taitaa sillä olla vähän samanväriset hiukset kanssa. (Ks. Spotify)

Moshe Kasher, April 17

Toinen kova on John Oliver. Hänen olemuksensa on vähän kuin jos meikäläinen olisi jopa vielä vähemmän maskuliininen ja jonkin verran hoikempi. Karkeasti meikäläisen ikäinen. Taitaa sillä olla vähän samanväriset hiukset kanssa. (Ks. Youtube)

john oliver

Olen täpinöissä kanssa Myq Kaplanista. Hänen olemuksensa on vähän kuin jos meikäläinen olisi jopa vielä vähemmän maskuliininen ja jonkin verran hoikempi. Karkeasti meikäläisen ikäinen. Taitaa sillä olla vähän samanväriset hiukset kanssa. (Ks. Spotify)

Myq Kaplan at 92YTribeca, Comedy Below Canal: Witstream Live

Näin tuossa pari viikkoa sitten reissulla Matt Kirshenin. Oli todella kova. Hänen olemuksensa on vähän kuin jos meikäläinen olisi jopa vielä vähemmän maskuliininen ja ihan hitosti hoikempi. Karkeasti meikäläisen ikäinen. Taitaa sillä olla vähän samanväriset hiukset kanssa. (Ks. Spotify)

Matt Kirshen

Alan nähdä kuvion mieltymyksissäni. Ei kenelläkään olisi suositella vuosina 1977-1980 syntyneitä koomikoita? Ei mielellään yhtä tukevia kuin meikäläinen. Ei-maskuliinisuus on plussaa.

Yksi vastaus artikkeliiin “”Mitä koomikoita olet viime aikoina kuunnellut?”

  1. Tänään kuulin livenä kommentin: ”Mites Mike Birbiglia?” No joo, onhan sekin kova, mutta eihän se ole paljonkaan meikäläistä hoikempi.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.