Uusi loistava paneelishow: @Midnight

Comedy Centralilla alkoi juuri uusi puolituntinen paneelishow @Midnight. Ideana on laittaa juontaja Chris Hardwick (@nerdist) ja kolme koomikkoa skabailemaan internet-kulttuurista. Se on käytännössä internetin Uutisvuoto ilman vakiojäseniä ja julkkikset siivottuna hittoon.

Tehtävät ovat sellaisia kuin tuon kuvauksen perusteella voi kuvitella. ”Porn film or Etsy store?” ”OK Cupid ad or a serial killer confession?”

Tuo show vaikuttaa siltä, että Comedy Centralilla on mietitty, miten saataisiin mahdollisimman hyvin räätälöityä show siten, että siitä nauttisi meikäläinen. Aika hyvin onnistuivat.

Ei ole yllätys, että kaikki tuon show’n jaksot ovat saatavilla netissä kokonaisina. Tässä ensimmäinen jakso, vieraana Natasha Leggero (@natashaleggero), Doug Benson (@dougbenson) ja Kumail Nanjiani (@kumailn).

En usko, että millään kanavalla maailmassa on neljä päivää viikossa yhtä hyvä iltakattaus kuin Comedy Centralilla. Peräkkäin tulee The Daily Show, Colbert Report ja @Midnight. Eihän tässä tarvitse normaalia telkkariohjelmaa enää lainkaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.