Työkalut

Komiikkatarpeet

City-lehdessä kuuluisat ja menestyneet ihmiset esittelevät luottokamojaan. Satunnaisen hiipparin stand up -blogissa vähemmän kuuluisa ja vähemmän menestynyt esittelee luottokamansa.

Joka keikalle lähtiessä minulla on mukana kännykkä, musta kynä, pinkka post it -lappuja, pieni videokamera ja epäilyttävältä näyttävä Joby Gorillapod -jalka.

Edit jälkeenpäin: Verkkokauppa.com veloittaa ihan rankaisukovaa Jobyista. Amazon tarjoaa reippaasti halvemmalla.

Kännykässä on ääninauhuri niitä keikkoja varten, kun ei ole kätevää ottaa videota. Vielä tärkeämpää on, että samalla on mukana kaikki muistiinpanot Evernoten kautta. Evernote on loistava ilmainen softa sekä tietokoneelle että kännyköille (Windows / OS X / iOS / Android / web), jossa on kaikki tallessa. Kirjoitan joka ainoan juttuni ylös Evernoteen ja suunnittelen jokaisen settilistan Evernoteen. Kun kaikki settilistat ovat tallessa, muistan, että mitä juttuja on tullut Tuusulassa kerrottua ja mitä ei. Jälkikäteen käyn läpi keikat ja aina kun on uusia juttuja ajossa, merkkaan Evernoteen miten mikäkin juttu skulasi. Aika moni koomikko vannoo Evernoten nimiin.

Kasaan settilistat post-it -lapulle. Se ylläpitää kovasti vaalimaani toimistogeekin imagoa. Kiva bonus on myös se, että laput eivät lentele mihin sattuu liimapinnan ansiosta.

Kuvaan mahdollisimman monta keikkaa videolle. Siihen riittävä työkalu on pieni videokamera. Merkillä tai mallilla ei ole ihan hirveästi väliä, kunhan se tallentaa muistikortille, että saa kamat kameralta helposti kovalevylle talteen. Epäilyttävän näköinen jalka on Joby Gorillapod, jonka saa ruuvattua kiinni vaikka kaiteeseen, vaatenaulakkoon tai mihin ikinä tarvitseekaan.

Nyt on postailtu riittävästi naama vakavana. Seuraavaksi vuorossa on jotain hauskaa. (Mitä? En tiedä.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.