Yritys-erehdys

Tulevaisuuden bonusraidat

Backuppasin tänään videot keikoilta 2009-2010. Siinä on noin kymmenen tuntia materiaalia.

Olen ottanut tavaksi kuvata mahdollisimman monta keikkaa, ja napata lopuista ainakin ääniraidan talteen. Vaikka siitä tulee vähän ylimääräistä säätöä keikalla, se on ihan kullanarvoista, kun käy jälkikäteen läpi, mikä toimi, ja mikä ei toiminut. Tuo on pelastanut monta huonoa juttua uudestaan kertomiselta ja monta hyvää juttua roskiin heittämiseltä.

Lavalta tullessa ainakin minä olen niin kuutamolla, etten ole ihan varma, miten keikka on mennyt, ellei ole ollut ihan julmetun huono tai törkeän hyvä veto. Kotona läpikäydessä yllättävän moni vähän heikommalta tuntunut keikka on osoittautunut hyväksi ja päinvastoin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.