Stand Up NY

Stand Up NY

Tänään oli vuorossa Stand Up NY, joka on ihan oikea stand up -klubi. Aiemmat vedot olivat baareissa, jotka eivät varsinaisesti olleet suunniteltu stand upiin.

Edelleen hämmästyttää open mic -yleisöjen pienuus. En ole vielä nähnyt yhtään katsojaa täällä, ja ei ole kuulemma mitenkään poikkeuksellista. Tällä open miceissä vedetään koomikoille.

Kaikki, joiden kanssa juttelen, kertovat, että juuri täällä open micissä on hirmu mukava meininki ja tuetaan sekä jeesataan toisiaan, mutta muualla se on tosi dog-eat-dog -meininkiä. Enpä tiedä. Minulle ainakin kaikki ovat olleet ihan poikkeuksellisen mukavia. Ehkä se on tämä erikoisena etnisenä pohjoismaalaisena täällä olo, mikä tasoittaa tietäni. Pääsevät NYC:n tyypit ihmettelemään, miten Suomi-poika vetää kummallisella aksentilla.

Tänään kävin katsomassa Comedy Cellarissa kovan kattauksen: Todd Barry, Julian McCullough, Chuck Martin, Nick Griffin, Myq Kaplan ja Sherrod Small. Ihan joka ainoa noista veti törkeän hyvin. Barryyn ja Kaplaniin olin tykästynyt jo aiemmin. Tänään ne vetivät juuri niin hyvin kuin odotinkin, eivätkä silti olleet kumpikaan illan kolmen parhaan esiintyjän joukossa.

Huomenna on vuorossa reissun viimeinen open mic Identity Bar & Loungessa.

I think Anne Frank didn’t do Foursquare.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.