Justin Timberlake yllättää

90-luvulla oli N’ Sync -niminen poikabändi, jossa oli muuan Justin Timberlake. Ei paljon kiinnostanut. Sitten Timberlake lähti soolouralle, ja kuului jotain huhuja siitä, että vuoden 2006 soololevy ei olisi enää teinitytöille suunnattu ja hyvin tehty. Ei silti kiinnostanut.

Tämän jälkeen Timberlake keskittyi näyttelemiseen. The Social Networkissa oli aika hyvä rooli, ja Justin alkoi näkyä taas meikäläisen tutkalla. Sitten alkoi näkyä kaikuja muuallakin. Saturday Night Livessä oli hienoja vetoja Lonely Islandin kanssa, kuten tämä:

Sitten Timberlake teki History of Rap -vetojen sarjan Jimmy Fallonin show’ssa, neljänä eri kertana. Tämä jälkeen Justin oli jo erittäin selkeästi kartallani.

History of Rap, osa 3

Timberlake isännöi toissaviikon Saturday Night Liven, joka oli paras yksittäinen SNL pitkään aikaan. Splitsiderin arviossa ovat samaa mieltä, vaikka pientä kritiikin häivettäkin on ilmassa.

Kuluneen viikon ajan tämän postauksemme sankari oli joka päivä vieraana Jimmy Fallonin show’ssa. Viikko päättyi tuossa ylläkin mainittuun History of Rap 4 -vetoon. Ihan järjetön karisma tuolla äijällä. Paljon muutakin timanttista syntyi, kuten kaksi absurdia ”ei tämän pitäisi toimia, eikä tässä ole mitään järkeä, mutta toimii sittenkin” -henkistä sketsiä: Steve Carellin kanssa tehty pukukauppasketsi ja aivan mahtava ”Young Jimmy Fallon and Justin Timberlake sing at summer camp”.

En olisi ikinä uskonut sanovani näin, mutta täytyy todeta: Justin Timberlake on tällä hetkellä ihan tulessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.