Show Me The Funny ja Naurun Tasapaino

Katsoin brittiläisen Show Me The Funny -komiikkarealityn ensimmäisen kauden. Sain innoituksen siihen, kun kesällä tulee YLEltä suomalainen versio nimellä Naurun Tasapaino.

Idea on selkeä: koomikot kirjoittavat annetusta teemasta uuden viisiminuuttisen joka viikko, esittävät sen ja heikoin tiputetaan pois.

Toivon sydämeni pohjasta, että leikkaavat Suomessa ohjelmaan paljon vähemmän realitypuuppaa siihen kuin brittiversiossa. Lavalle mentiin Show Me The Funnyn ensimmäisessä jaksossa ensimmäisen kerran kohdassa 22 minuuttia, myöhemmissä jossain samoilla hollilla. Lavallemenoa ennen ollaan tekemässä tehtäviä ja etsimässä Liverpoolista Michelle-nimisiä naisia tai jotain vastaavaa torspoilua. Siinä oli samanlaista ylimääräistä höhää komiikan tiellä kuin oli ihan liikaa Last Comic Standingin ensimmäisillä kausilla (ja ihan hyvästä syystä ei juuri lainkaan viimeisillä kausilla).

Tuossa pitäisi olla kaikki materiaali uutta. Itse en hakenut ohjelmaan, koska en usko samaan aikaan pystyväni käymään päivätöissäni ja kirjoittamaan kuutena/seitsemänä viikkona putkeen viittä minuuttia uutta materiaalia sellaista tavaraa, jonka voisin esittää ylpeänä televisiossa. En ole riittävän tuottelias. Tosin ei tuo Show Me The Funnyssakaan näytä olevan kaikki uutta materiaalia, vaikka toisin sanovat.

Naurun Tasapainossa on moni kaveri kilpailemassa, onnea heille. Siksi tuo kiinnostaa tällä hetkellä meikäläistä enemmän kuin mikään suomalainen TV-ohjelma ikinä. Alkaisi jo.

Yksi vastaus artikkeliiin “Show Me The Funny ja Naurun Tasapaino

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.