Kilpailuvietti

Loppukesä ja syksy on täynnä kilpailuja. Lomareissulla kävin kisaamassa Dublinin viikottaisessa kilpailussa, jonka en edes tiennyt olevan kilpailu. Odottelen parhaillaan tuloksia Radio Aallon Vuoden Koomikko-karsinnoista ja kohta menen W&T Comedyn Ken on kaikkein Hauskin -alkuerään. Ensi lauantain Helsinki Comedy Festivalin Kong Show’n voi nähdä myös skabana.

Ennen jokaista kilpailuvetoa on kummallista ylimääräistä jännitystä. Vaikka periaatteessa vedot ovat helpompia, kun ne ovat tavallista lyhyempiä ja tavallista tiukemmin pakatulle normaalia isommalle yleisölle, jokin yllättävä mailanpuristus tulee, kun otsikossa lukee suurin pelottavin kirjaimin kilpailu. Ihan tasan samalla tavalla kuin aina tähtään mahdollisimman hyvään keikkaan, mutta joku kummallinen kilpailuvietti hyökkää sisuksista. Nyt ollaan hauskoja vaikka väkisin, perkele! Ei noissa niinkään ne tulokset ole se, mikä jännättää, vaan se kilpailuasetelman alla vetäminen.

Relasti vaan. Ei huumorin kai pidä olla vakavaa, vaikka tosissaan yrittää.

2 vastausta artikkeliin “Kilpailuvietti

  1. Kiitos eilisistä nauruista Tampereella, oot livenä juurikin niin hyvä kuin mitä ajateltiin 🙂 Saat kiittää Hysseä ja Flippiä, että olet saanut itsellesikin uusia faneja :3
    Terveisin,
    Milssi, AP ja Hali

    Tykkää

    1. Kas, kiitos!

      En olisi ikinä uskonut, että on sellaisia, jotka tulisivat Hyssen ja Flipin kautta katsomaan meikäläisen standupia. Väärässä olin.

      Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.