Podcast-sarja: Takaisin kirjoituspöydälle, osa 7 – Robert Pettersson

Viime kauden Naurun Tasapaino -voittaja Robert Pettersson istui Takaisin kirjoituspöydälle -podcastin piinattomaan penkkiin (oikeasti Eerikinkadun Ølhus Stockholmin kulmapöytä, jossa vehnäolut) ja kertoi, mikä perimässään aiheuttaa sanaleikit. Jaksossa kuullaan myös murhaamattomuustunnustus, sekä persoonasta paljastuu valoisia puolia, jotka eivät aina lavalla käy ilmi. Löydämme, mikä yhdistää kauhuelokuvaa ja Roopen settejä.

Robert Pettersson

Paina play ja alkaa tapahtua.

Ladattava MP3-versio.

Mitä yhteistä on musiikilla ja komiikalla? Mikä yllättävä tekijä on yhteistä kaikilla Roopen suosikkikirjoittajia? Onko kuumottavaa kirjoittaa uusia juttuja silleen, että muutamansataatuhatta ihmistä katsoo, kun kokeilet niitä viikkoa myöhemmin? (No mitä veikkaisit?) Mikä piilaaksolainen työkalu on hänen tärkeä apuvälineensä? Tämä jakso vastaa näihin kysymyksiin.

Tilaa Takaisin kirjoituspöydälle podcast-vimpaimeesi.

Jaksossa mainittua

Robert Petterson Twitterissä – @Kromiperse