Podcast-sarja: Takaisin kirjoituspöydälle, osa 2 – Tomi Walamies

Tomi Walamies

Podcast-sarja “Takasin kirjoituspöydälle” on toisessa osassaan. Tällä kertaa haastateltavana on Tomi Walamies. Jaksossa väitän, että vaikka koomikot saavat ajattelemaan asioita, he eivät saa ihmisiä muuttamaan mieltään. Tomi esittää riittävän vakuuttavan argumentin, ja muutan mieltäni.

Tässä taas ollaan, naksautapa play:

Ladattava MP3-versio.

Pitääkö saada jotain isompaa aikaan, vai riittääkö ihan vain se nauru? Mitä hauskaa voi olla kahvissa? Onko komiikan kirjoittaminen tekniikkalaji? Miksi kysyn nämä kysymykset, vaikka tiedän näihin vastaukset, koska ne löytyvät tuosta jaksosta?

Tilaa Takaisin kirjoituspöydälle podcast-vimpaimeesi.

Jaksossa mainittua

Tomi Walamies Twitterissä
Louis CK Opie & Anthonyssä puhumassa Huckleberry Finnistä
Liuta Emo Philipsin vitsejä